Job Archives

Rakennusalan moniosaajana Decorative Pro tarjoaa monenlaisia tehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina suunnittelu- ja myyntitehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja ammattitaito punnitaan joka päivä. Decorativella Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki. Jos tunnistit itsesi, olet tervetullut tiimiin! Täytä työnhakukaavake ja mikäli sinulla on kysyttävää, puhelimitse tavoitat parhaiten arkena (klo 7.00-16.00 välillä) soittamalla numeroon +358503640659 tai sähköpostitse info@decorative.fi.

Job Features

PositioKirvesmies/Talonrakentaja
TyönkuvausTyö on pääasiassa vaiheittaista talonrakennusta ”pitkästä tavarasta” sekä muita kirvesmiehen työhön kuuluvia työtehtäviä. Työllistymistäsi edesauttaa ajokortti ja oma auto, omat käsityökalut, kuvanlukutaito ja kyky tehdä ratkaisuja itsenäisesti. Työt ovat tunti tai urakkatöitä ja omat työmaat tällä hetkellä Porvoossa. Kevytyrittäjät myös tervetulleita tiimiin.
SijaintiPorvoo
AlkaaSopimuksen mukaan
PalkkausSopimuksen mukaan

Rakennusalan moniosaajana Decorative Pro tarjoaa monenlaisia tehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina suunnittelu- ja myyntitehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja a...

Posted 2 vuotta ago

Decorative Pro työllistää reippaita, ammattitaitoisia ja hyvän asenteen omaavia työntekijöitä rakennuksille Porvooseen ja pääkaupunkiseudulle.

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Decorative Pro on energinen ja ammattimainen asunnontuotantotoimisto, joka tekee myös purku- ja saneerausurakoita. Toimintamme laajenee vauhdilla ja kaiken keskellä on se, että me panostamme laatuun ja haluamme olla asiakkaillemme avuksi. Jos tunnistit itsesi, olet tervetullut tiimiin!

Täytä työnhakukaavake ja mikäli sinulla on kysyttävää, puhelimitse tavoitat parhaiten arkena (klo 7.00-16.00 välillä) soittamalla numeroon +358503640659 tai sähköpostitse info@decorative.fi.

Job Features

PositioLaattamies
TyönkuvausTyö on pääasiassa kylpyhuoneiden, vessojen, lattioiden ja keittiöiden laatoitusta sekä muita laattamiehen työhön kuuluvia työtehtäviä. Työllistymistäsi edesauttaa ajokortti ja oma auto, omat käsityökalut, kuvanlukutaito ja kyky tehdä ratkaisuja itsenäisesti. Työt ovat tunti tai urakkatöitä ja omat työmaat tällä hetkellä Porvoossa. Kevytyrittäjät myös tervetulleita tiimiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta laatoitustöistä esim. kylpyhuone-, lattia- ja keittiön välitilalaatoituksista. VTT- tai jonkun valmistajan vesieristyssertifikaatti katsotaan eduksi. Hakijoilta odotamme huolellista otetta ja hyvää työn jälkeä. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.
SijaintiPorvoo
AlkaaSopimuksen mukaan
PalkkausSopimuksen mukaan

Decorative Pro työllistää reippaita, ammattitaitoisia ja hyvän asenteen omaavia työntekijöitä rakennuksille Porvooseen ja pääkaupunkiseudulle. Oletko sinä uusi työkaverimme? Decorative Pro ...