Laattamies

Decorative

Posted 3 vuotta ago

Decorative Pro työllistää reippaita, ammattitaitoisia ja hyvän asenteen omaavia työntekijöitä rakennuksille Porvooseen ja pääkaupunkiseudulle.

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Decorative Pro on energinen ja ammattimainen asunnontuotantotoimisto, joka tekee myös purku- ja saneerausurakoita. Toimintamme laajenee vauhdilla ja kaiken keskellä on se, että me panostamme laatuun ja haluamme olla asiakkaillemme avuksi. Jos tunnistit itsesi, olet tervetullut tiimiin!

Täytä työnhakukaavake ja mikäli sinulla on kysyttävää, puhelimitse tavoitat parhaiten arkena (klo 7.00-16.00 välillä) soittamalla numeroon +358503640659 tai sähköpostitse info@decorative.fi.

Job Features

PositioLaattamies
TyönkuvausTyö on pääasiassa kylpyhuoneiden, vessojen, lattioiden ja keittiöiden laatoitusta sekä muita laattamiehen työhön kuuluvia työtehtäviä. Työllistymistäsi edesauttaa ajokortti ja oma auto, omat käsityökalut, kuvanlukutaito ja kyky tehdä ratkaisuja itsenäisesti. Työt ovat tunti tai urakkatöitä ja omat työmaat tällä hetkellä Porvoossa. Kevytyrittäjät myös tervetulleita tiimiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta laatoitustöistä esim. kylpyhuone-, lattia- ja keittiön välitilalaatoituksista. VTT- tai jonkun valmistajan vesieristyssertifikaatti katsotaan eduksi. Hakijoilta odotamme huolellista otetta ja hyvää työn jälkeä. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.
SijaintiPorvoo
AlkaaSopimuksen mukaan
PalkkausSopimuksen mukaan

Apply Online

A valid phone number is required.
A valid email address is required.