Sivusto käyttää evästeitä parantaakseen ja räätälöidäkseen käyttäjäkokemustaan. Sivusto saattaa myös sisältää evästeitä kolmansilta osapuolilta kuten Google Adsense, Google Analytics ja Youtube. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeet.

Asuntojen myynti

Asuntojen kauppa on hiipunut ja vaikuttaa myös meilläkin tarjontaan.  Eli uusia kohteita ei tule nyt kunnes keskeneräiset myydään.  Meillä on vielä tällä hetkellä myynnissä Bergkullankuja 3 A ja B  sekä Lilldungenpolku 4 A j B (tämä kohde kuitenkin vielä alku vaiheessa). Molemmat kohteet sijaitsevat edelleen Porvoon suositulla alueella Länsihaikkoossa.

Bergkullankujan kohde on sisätyövaiheessa ja pihat lähes valmiit.

Kun asuntomarkkinat lähtevät taas kunnolla vauhtiin nämä meidän kohteet ovat etusijalla ostajien näkökannassa. MIKSI?

-Meillä ei asunnon ostajalla ole riskiä, koska asunnot tehdään valmiiksi ennen lopullista kauppaa. Ostat asunnon valmiina. Asunnon osto vaatii vaan sinun päätöksen ja nimellisen varausmaksun joka on palautettavissa jos suunnitelmat muuttuvat .

-Meidän asunnoissa edelleenkin pääset valitsemaan omat materiaalisi ja keittiöiden pinnat, kaakelit jne.  Emme tee asuntoja valmiiksi asti kunnes meillä on ostaja joka päättää omat mieleiset materiaalit ja kalusteet.

-Meidän kohteet pyritään aina rakentamaan parhaille tonteille. Nämäkin molemmat kohteet ovat sijainniltaan loistavia, mahdollisimman vähän häiriötä naapureista eikä vieri viereen ängettyjä ratkaisuja.  Kohteemme ovat myös omalla tontilla, joten maa-alueiden vuokrista ei tule lisäkuluja.

-Vertaa siis muihin ja totea mm. nämä seikat huomioiden mikä on kannattavinta.

-Oma kannattaa varata jo hyvissä ajoin, koska nämä menevät ensimmäisten joukossa.

Tutustumaan saa tulla ja voi olla yhteydessä Projektipäällikkö Jani Perhoon lisätietoja varten.  0503640659