Sivusto käyttää evästeitä parantaakseen ja räätälöidäkseen käyttäjäkokemustaan. Sivusto saattaa myös sisältää evästeitä kolmansilta osapuolilta kuten Google Adsense, Google Analytics ja Youtube. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeet.

Länsi-Haikkoon uudet tontit

2 seuraavaa projektiamme rakentuu edelleen Länsi-Haikkooseen.  Saimme hankittua kaksi tonttia tältä super suositulta alueelta jolla tontteja ei juuri ole myynnissä. Bergkullankujalle tulee paritalo, jossa molemmissa asunnoissa on 120 neliötä kahdessa kerroksessa.  Sekä Lildungenpolulle samanlainen paritalo hiukan myöhemmin.  Molemmat talot ovat n. 200 metrin päässä toisistaan hyvällä tontilla ( lue: omaa rauhaa) Tolkkistentien reunalla. Tolkkistentien reunaan tulee aita rajaamaan pihaa ja toisella puolella on yksi naapuri tontti.  Asunnot ovat omalla tontilla ja vuokrakuluja ei tontista ole. Asunnot myös myydään vasta niiden valmistuttua, joten riskiä ei ole.  Varausmaksuna toimii nimellinen summa, jonka mahdollisen peruuttamisen yhteydessä saa takaisin. Materiaalit pääsee valitsemaan materiaalikansiosta tai voi myös valita täysin omat materiaalit. Bergkullankujalle pääsee muuttamaan viimeistään Syksyllä 2023 ja Lildungenpolulle 2024 vuoden alussa.