Sivusto käyttää evästeitä parantaakseen ja räätälöidäkseen käyttäjäkokemustaan. Sivusto saattaa myös sisältää evästeitä kolmansilta osapuolilta kuten Google Adsense, Google Analytics ja Youtube. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeet.

Högsteninkuja alkaa olemaan loppuunmyyty. Bergullankujalla vielä mahdollisuus.

Asunnot on lähes myyty Högsteninkujalla.  Yksi isompi vielä jäljellä ja muihin on mahdollista tulla jonoon. Tilanne muuttuu nopeasti ja tilanne kannattaa varmistaa kysymällä.

Bergullankujan kohteeseen aletaan nyt ottaa varauksia, joten ennakko varaaminen on mahdollista nyt.  Tänne rakennetaan kaksi paritaloasuntoa kahteen kerrokseen. N. 120 neliön suuruisia asuntoja isoilla pihoilla ja autokatoksella.  Kohteessa tilavat terassit sekä parveke. Suunnittelu vaihe on menossa tällä hetkellä.