Sivusto käyttää evästeitä parantaakseen ja räätälöidäkseen käyttäjäkokemustaan. Sivusto saattaa myös sisältää evästeitä kolmansilta osapuolilta kuten Google Adsense, Google Analytics ja Youtube. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeet.

Projektin isoin päätös

Rakennusprojektin aloittamisen tai uuden asunnon ostamisen jälkeen – on vain yksi asia, jota ei voi enää muuttaa. Sijainti. Uudisrakentamisen suuri haaste onkin löytää ja saada haltuun tontteja halutuilta asuinalueilta, joissa asuntojen arvo säilyy. Rakennusyhtiö YIT:n kaupunkikehityksestä ja yhteistyösuhteista vastaavan johtajan Juha Kostiaisen mukaan esimerkiksi Turku–Tampere–Helsinki–Porvoo–Lahti akselille on syntynyt laaja Etelä-Suomen työssäkäyntialue. “Esimerkiksi pariskunnan kannalta se on alue, joka tarjoaa riittävän isot työmarkkinat”, Kostiainen sanoo.

Länsi-Haikkoo idyllisessä Porvoossa

Länsi-Haikkoon asuinalue sijaitsee Porvoossa noin 6 kilometriä keskustasta Helsinkiin päin. Emäsalo/Tolkkinen liittymästä moottoritieltä (n. 3 km) pääsee tänne suorinta tietä jos tulee Helsingistä tai Loviisasta. Alue on postinumeroltaan Tolkkista 06750. Alue sijaitsee meren äärellä.

Länsi-Haikkoo on uutta kaavoitettua aluetta vanhan rakennuskannan sekaan. Alueella on panostettu ulkoiluun, lapsiin, palveluihin ja meren läheisyyteen. Alue on täydellinen sijaintinsa puolesta, koska sieltä pääsee Helsinkiin joutuisasti sekä Porvoon palvelut ovat kuitenkin lähellä. Luonnonläheisyys näkyy myös alueen rakennusten värityksessä. Alla rakennustapaohjeen mukaiset värimallit alueelle.

Seuraavat kaksi projektiamme rakennetaan tälle Porvoon tämän hetken suosituimmalle alueelle. Alueen kaikki tontit on tällä hetkellä myyty ja seuraavista mahdollisista kaavoituksista ei ole tietoa. Ensimmäisessä projektissa Högsteninkuja 1:een rakennetaan 2 kolmen asunnon rivitaloa piharakennuksineen. Löytyy pari isompaa 118 m2 ja neljä pienempää 81 m2 asuntoa. Seuraavassa vaiheessa rakennetaan Bergkullankujalle vielä paritalo johon tulee kaksi reilu 100 neliöistä asuntoa kahteen kerrokseen.

Länsi-Haikkoon kaavat ja rakennustapaohjeet löytyvät täältä AK 430 Itä-Mensas, Länsi-Haikkoon asuinalue – Porvoo

Meillä Kotona lehden artikkeli Porvoosta asuinalueena, Länsi-Haikkoo mainittu myös. Kiinnostaisiko oma tontti Porvoosta? | Meillä kotona (meillakotona.fi)

Liittymällä postituslistalle, saat tiedon uusista artikkeleista kätevästi suoraan sähköpostiisi.